Krajalnica jac full

W składach dodatkowo w gospodarstwach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w równe, cienkie plastry. Działa to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana zarówno do nowych celów, na dowód do cięcia warzyw lub owoców, gdy musimy ich w budowie cienkich plasterków.

W relacje od tego, co chcę kroić na krajalnicy, jest ona wyposażona w specjalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane przeznaczone jest do cięcia pieczywa, co powoduje łatwo "wgryźć się" w jego grupę i umożliwia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie gdy chodzi o wędliny lub sery, chce nam zwłaszcza na niewielkich, równych plastrach, które kroi się sprawnie i bez świadomego wysiłku. Do tego końca używamy krajalnicy z gładką, jednak bardzo intensywną krawędzią, która idealnie radzi sobie z prostymi, kiedy a bardzo złożonymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana szczególnie do pokoi gastronomicznych także do sklepów. Jest wykorzystywana przez producenta ze względu na naszą wysoką wytrzymałość i możliwość obsługi. Dzięki tym markom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z poziomu bezpieczeństwa i higieny pracy, może podejść do pracy z krajalnicą i sprzedawać swoim klientom wędliny lub sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych marek zezwalają na duże uporanie się z pokrojeniem wielkiej zawartości wędlin lub serów, przy niskim wkładzie sztuki i wielkości pracownika. Taka krajalnica w interesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś wykorzystywano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy ostatnie istnieje wymagane na przykład w sukcesu szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.